Task Engineering søger nye medarbejdere

Task Engineering ApS, nystartet virksomhed på Bornholm, har vundet en ordre på at levere mandskab til projektet Baltic Eagle, som starter til oktober. Derfor afholdt de informationsmøde tirsdag den 20. juni, hvor over 40 interesserede kandidater mødte op. 

Task Engineering skal til oktober levere mandskab til projektet Baltic Eagle. Det er Vestas der står for udskibningen af de 50 vindmøller til Baltic Eagle og arbejdet foregår på Rønne Havn. "Vi er utrolig stolte over at have vundet denne ordre og meget benovede over den store interesse der har været for informationsmødet. Det er minimum 14 kandidater vi skal ud og finde og vi har allerede modtaget flere ansøgninger og håber på at se en del flere med de mange spændende kandidater der har været i dag" siger en af ejerne af Task Engineering, Stefan Lindberg. 

På informationsmødet introducerede, Stefan Lindberg, de fremmødte for hvem Task Engineering er og derefter kom Christer Knudsen på, der er bornholmer og tidligere har været hos Vestas, men nu er hos Task Engineering, og fortalte om den tekniske del og hvilke jobfunktioner og arbejdsopgaver der er. 

Christer kom også ind på kravene for at arbejde på projektet, som blandt andet er GWO basis kurser, som består af højderedning, manual handling, brandbekæmpelse og førstehjælp. De kurser udbydes via projekt Klar til Energiø Bornholm i uge 37 og uge 38, hvor Campus Bornholm er den praktiske tovholder. 

På informationsmødet var også flere ledige bornholmere som er anvist af Jobcenter Bornholm i et samarbejde mellem Task Engineering og Jobcenteret. "Vi er interesseret i alle relevante kandidater og derfor er vi også glade for det gode samarbejde vi har med både Jobcenter Bornholm, Campus Bornholm og Business Center Bornholm", slutter Stefan Lindberg. 

Er man interesseret i at høre mere om mulighederne, så kan jobopslaget ses her, hvor der også er kontaktoplysninger til Task Engineering. 

 

Klar til Energiø Bornholm

Projektet Klar til Energiø Bornholm har Jobcenter Bornholm som projektejer og økonomiske partner er;

 

- Offshore Center Bornholm

 

- Business Center Bornholm

 

- Campus Bornholm

 

Projektet er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelsen. 

Logoer for: Klar til Energi Ø Bornholm og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

Kontaktoplysninger Task Engineering:

HR, Linda Mortensen
Hovednummer: 56932448
Email: mortensen@task-engineering.eu