Opkvalificering af arbejdsstyrken

Har din virksomhed behov for at kunne opkvalificere medarbejderne til at kunne håndtere de krav der stilles inden for offshore-branchen?

Jobcenter Bornholm vil i samarbejde med Campus Bornholm udbyde GWO kurser inden for sikkerhed og kvalitet, der i offshore-branchen anses som nødvendige.

 

Der udbydes to GWO bst kurser (indeholder de 4 nedenstående moduler). Det bliver i uge 37 og uge 38 i 2023. 

Vil du høre mere kan du kontakte Henrik Juul Pedersen fra Campus Bornholm på hjp@cabh.dk eller på tlf. 6012 1814.

 

GWO kurserne består af flere forskellige kurser og fokus vil ligge på følgende

GWO Working at Heights - 2 dage

Formålet med dette kursus er at give deltagerne den nødvendige grundlæggende viden og færdigheder, gennem teoretisk og praktisk uddannelse at kunne bruge grundlæggende PPE, samt udføre sikkert arbejde og grundlæggende redning i højden.

GWO Førstehjælp - 2 dage

Formålet med dette modul er, at deltagerne skal kunne administrere sikker og effektiv førstehjælp i en vindmølle gennem teoretisk og praktisk uddannelse.

GWO Fire Awareness - 0,5 dag

Formålet med dette kursus er at give deltagerne grundlæggende viden og færdigheder, gennem teoretisk og praktisk uddannelse at kunne evakuere ved brand, samt hvis det vurderes at være sikkert og effektivt, at kunne slukke en mindre brand ved hjælp af grundlæggende håndholdt brandslukningsudstyr.

GWO Manual Handling - 0,5 dag

Formålet med dette modul er at give deltagerne gennem teoretisk og praktisk uddannelse, at fremme en positiv manuel håndteringsadfærd og udføre manuel håndteringsaktiviteter på en sikker måde.