Lagerfaciliteter - endnu en service til brug for offshore aktiviteter på Rønne havn

På baggrund af de erfaringer, som de bornholmske virksomheder fik i forbindelse med Kriegers Flak projektet, kommer der flere nye opgaver til og nye ideer gribes; Lagkagen bliver større. Hos BHS Logistics udbydes der nu en nybygget lagerhal, som Vestas har lejet sig ind i.

 

”Som logistik virksomhed har vi en naturlig nysgerrighed i forhold til lager- og logistik løsninger. Før Kriegers Flak projektet havde vi været på studierejser og set på lagerfunktioner og under selve Kriegers Flak projektet på Bornholm, fik vi en ny dimension på, da vi så hvilke processer en hal skulle kunne dække til installationsarbejdet på havnen. Vi har et areal lige udenfor sitet eller havneområdet som Vestas lejer af Rønne Havn og her har vi nu et lagertelt, som Vestas lejer”- fortæller Michael Magnusson Sales & Key Account Manager, BHS Logistics og fortsætter: ”Vi var tidligt ude og havde en god dialog med Vestas, for vi ville gerne sikre at virksomhedens behov for hylder og særlig indretning også kom på plads og at vi i det hele taget kunne finde en fælles løsning.

 

Også Rønne Havn A/S er glad for løsningen. ”Rønne Havn A/S er medlem af Offshore Center Bornholm og indgår derfor i tæt dialog med øens virksomheder. Dette medfører at vi alle løbende får indsigt i de muligheder aktiviteterne på havnen giver. Helt praktisk set så har den beliggenhed som BHS Logistics nye hal har, en stor fordel, da det betyder, at vores kunde har færre transportbiler på deres lejede område og det er nemt at holde styr på gods og emballage. Dermed har vi fået højnet både sikkerheden og orden på pladsen ved denne løsning” fortæller Jonas Frederiksen Site Manager på Rønne Havn A/S.

Offshore Center Bornholm

Offshore Center Bornholm har i dag 23 medlemmer, både virksomheder der kan løse primære opgaver i relation til offshore andre, der har et bredere sigte.

 

OCB medlemmer:

A/S Team Bornholm, Bornholms Energi & Forsyning, BHS Logistics, Bornholms Brandforsikring A/S, Bornholms Elektromotor, Bornholms Lufthavn, BOFA, Brendes Aps, Brdr. Anker Hasle, Brdr. Madsen Motor, Danske Bank, Fl. Svendsen VVS, Fugato, JF Data Service, Knudsker El, K. H. Maskinfabrik, Nyboes Auto, Rønne Havn A/S, Safft Security, SDK Shipping, Steenbergs Tegnestue, Svaneke Vandrehjem og Svaneke-Nexø Bustrafik, Sydhavnens Motorværksted.

 

Mere info: www.ocbornholm.com

Logoer for: Campus Bornholm, Jobcenter Bornholm, Klar til Energi Ø Bornholm, Danmarks Erhversfremmebestyrelse, Bornholms Regionskommune og Business Center Bornholm

Klar til Energiø Bornholm

Projektet støttes af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

 

Du kan læse mere omkring projektet ved at navigere rundt i topmenuen.